torsdag den 5. maj 2011

Uge 18

Tirsdag i denne uge skulle vi til vejledning ved vores "nye" vejleder. Dette syntes både Katja og jeg gik rigtig dårligt. Vi kom rigtig skævt ind på hinanden og vi fik ikke rigtig nogen konstruktiv kretik vi kunne bruge til noget. Vi følte at vi blev set ned på og snakket ned til gennem hele vejledningen ...
Det var en rigtig træls start på en ellers så dejlig forårs dag. Vi gik efter vejledning ned på Biblioteket og fik lånt nogle flere bøger til vores projekt. Resten af dagen gik med at få gennem læst alle disse bøger og tage det ud vi kan bruge.
Onsdag mødtes vi og fik diskuteret bøgerne igennem, fik kigget en ekstra gang på hjemmesiden med café Parasollen til imorgen og fik vores interview gået efter og rettet. Eftermiddagen blev brugt på nettet og de bøger vi endnu ikke havde fået læst.
Torsdag tog vi tidligt til Ålborg hvor vi havde et møde på café Parasollen fra 8.00-10.00. Vi fik lov at se caféen og vi lavede et interview med en tidligere pædagog, Hanne. Hun nævnte for os at stedet lige havde været på tv og gav os en hjemmeside hvor vi kunne se klippet og hun syntes vi skulle prøve at finde en bog af Lis Møller som handler om anerkendelse. Afsted igen til biblioteket :)
Vi har også efterspurgt på en vejledningstime i starten af næste uge og håber på at vi og vores vejleder bare kom lidt skidt fra start.

Skrevet af Kamilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar